Aarhus Universitets segl

HUBCAP: Digitale innovationsmuligheder for SMV'er

Den tredje runde af INNOVATE-ansøgninger er nu åben. HUBCAP-projektet søger virksomheder, der ønsker at indgå i innovativt samarbejde om at udvikle digitale værktøjer og produkter inden for modelbaseret design til cyber-fysiske systemer. Konsortier af to–tre SMV'er kan ansøge.

Læs mere om, hvordan du ansøger på hubcap.eu

INNOVATE finansierer 10 innovationsprojekter, der vil arbejde hen imod udvikling og implementering af innovative og udfordrende modelbaseret design (MBD) og cyber-fysiske system-løsninger (CPS).

INNOVATE-projekterne strækker sig ud over 12 måneder og er opdelt i tre faser: “Design”, “Develop & Operate” og “Assess”. HUBCAP leverer teknologi- og forretningsstøtte for at sikre de enkelte projekters succes. 

 

 

 

Hvorfor ansøge?

Konsortier, der ansøger INNOVATE, kan opnå:

  • Finansiering på op til € 200.000

  • Coaching- og mentorstøtte leveret af et lokalt digitalt hub

  • Mulighed for at teste CPS og MBD-værktøjer og løsninger

  • Mulighed for at nå nye kunder

  • Adgang til et stort community af eksperter

  • Adgang til et bredt netværk af andre SMV'er 

Hvis du er interesseret i at ansøge, er CALL# 3 INNOVATE åbent for ansøgninger indtil 30. juni kl. 17:00 CET

Om HUBCAP

HUBCAP er et tværeuropæisk udviklingsprogram, som Aarhus Universitet, Institut for Elektro- og Computerteknologi står i spidsen for. Det udgør et eksklusivt netværk af digitale innovationshubs, der arbejder med digital innovation inden for MBD- og CPS-systemer. Vi leverer finansieringsmuligheder, banebrydende teknologier og forretningssupport. 

Med støtte fra Smart Anything Everywhere-initiativet står dette EU-finansierede projekt på skuldrene af syv digitale innovationshubs i hele Europa, som alle er involveret i regionale innovationsmiljøer og tilbyder gratis teknisk ekspertise og specialistviden inden for CPS-domænerne. 

HUBCAP organiserer tre serier af “Open Calls” i løbet af 2020–2022, hvor der afsættes € 3.2 mio. i finansiering til SMV'er via Call #1 PULL, Call #2 EKSPERIMENT og Call #3 INNOVATE

Besøg hubcap.eu for mere info.


Kontakt

Peter Gorm Larsen, professor

Mail: pgl@ece.au.dk