Aarhus Universitets segl

Nye muligheder for udbydere af digitale teknologier

Udbyder din virksomhed digitale teknologier? Søg om optagelse i HUBCAP-programmet og få adgang til hjælp med at sælge dit produkt og få nye kunder. HUBCAP Call #1.4 PULL er nu åbent for ansøgninger.

HUBCAP har netop åbnet for endnu en ansøgningsrunde, hvor små og mellemstore virksomheder (SMV’er) som udbyder cyberfysiske systemer (CPS) og modelbaserede design (MBD)-værktøjer til forskellige domæner. 

SMV’er har mulighed for at få en mini-bevilling på 1.000 euro til at finansiere integrationen af eksisterende værktøjer i HUBCAP-samarbejdsplatformen. Deltagere har også adgang til deltagelse i workshops, samt coaching og mentorstøtte – og hjælp til integration af værktøjer gennem hele projektfasen.

Deltagere opfordres til at definere deres prisstruktur og vil nyde godt af eksponeringen af deres produkter i HUBCAP Marketplace. De har mulighed for at opdrive nye kunderrelationer og for at deltage i de efterfølgende EXPERIMENT- og INNOVATE-ansøgningsrunder. 

Ansøgningsrundet er åben frem til d. 4. november kl. 17.00 CEST.


Om HUBCAP

HUBCAP er et paneuropæisk udviklingsprogram, som Aarhus Universitet, Institut for Elektro- og Computerteknologi står i spidsen for. Det udgør et eksklusivt netværk af digitale innovationshubs, der arbejder med digital innovation inden for MBD- og CPS-systemer. Vi leverer finansieringsmuligheder, banebrydende teknologier og forretningssupport. 

Med støtte fra Smart Anything Everywhere-initiativet står dette EU-finansierede projekt på skuldrene af syv digitale innovationshubs i hele Europa, som alle er involveret i regionale innovationsmiljøer og tilbyder gratis teknisk ekspertise og specialistviden inden for CPS-domænerne. 

HUBCAP organiserer tre serier af “Open Calls” i løbet af 2020–2022, hvor der afsættes € 3.2 mio. i finansiering til SMV'er via Call #1 PULL, Call #2 EKSPERIMENT og Call #3 INNOVATE

 

Hvad får SMV’er ud af det?

  • Muligheden for at integrere MBD- og CPS-produkter, tjenester og teknologier i HUBCAP-økosystemet

  • Chancen for at nå ud til potentielle nye kunder og samarbejdspartnere og at deltage i finansierede HUBCAP-eksperimenter og innovationsprojekter 

  • Et engangsbeløb på 1.000 euro (per SMV) 

  • Adgang til et bæredygtigt økosystem af interessenter fra HUBCAP’s community

  • Adgang til supporttjenester og workshops med HUBCAP’s digitale innovationshubs. 

 

Ansøg nu.

Få mere info på hubcap.eu