Aarhus Universitets segl

HUBCAP: Muligheder for virksomheder med digitale produkter

HUBCAP tilbyder europæiske udbydere af digital teknologi støtte til udbredelsen af deres produkter og til at opbygge relationer med nye kunder. Udbydere af cyber-fysiske systemer og model-baserede design-værktøjer og -produkter kan ansøge.

Call #1.3 PULL. Join us in the Cyber-Physical Systems revolution! Apply now. Deadline 2 June (17h00 CEST)
Læs mere om ansøgningsprocessen på hubcap.eu.

Individuelle SMV'er, der ansøger, modtager et mini-legat på € 1.000 som skal bruges til at få integreret deres cyber-fysiske systemer (CPS) og model-baserede design (MBD) -værktøjer i HUBCAP’s cloudbaserede og åbne samarbejdsplatform. Regionale digitale innovationshubs vil støtte med teknisk support og workshops. 

Hvad får SMV’erne ud af det?

  • Muligheden for at integrere MBD- og CPS-produkter, tjenester og teknologier i HUBCAP-økosystemet
  • Chancen for at nå ud til potentielle nye kunder og samarbejdspartnere og at deltage i finansierede HUBCAP-eksperimenter og innovationsprojekter 
  • Et engangsbeløb på € 1.000 (per SMV) 
  • Adgang til et bæredygtigt økosystem af interessenter fra HUBCAP’s community
  • Adgang til supporttjenester og workshops med HUBCAP’s digitale innovationshubs. 

Hvis du er interesseret i at deltage, skal du ansøge inden 2. juni kl. 17:00 CET.

Om HUBCAP

HUBCAP er et paneuropæisk udviklingsprogram, som Aarhus Universitet, Institut for Elektro- og Computerteknologi står i spidsen for. Det udgør et eksklusivt netværk af digitale innovationshubs, der arbejder med digital innovation inden for MBD- og CPS-systemer. Vi leverer finansieringsmuligheder, banebrydende teknologier og forretningssupport. 

Med støtte fra Smart Anything Everywhere-initiativet står dette EU-finansierede projekt på skuldrene af syv digitale innovationshubs i hele Europa, som alle er involveret i regionale innovationsmiljøer og tilbyder gratis teknisk ekspertise og specialistviden inden for CPS-domænerne. 

HUBCAP organiserer tre serier af “Open Calls” i løbet af 2020–2022, hvor der afsættes € 3.2 mio. i finansiering til SMV'er via Call #1 PULL, Call #2 EKSPERIMENT og Call #3 INNOVATE.

Besøg hubcap.eu for mere info.


Kontakt

Peter Gorm Larsen, professor

Mail: pgl@ece.au.dk