Aarhus Universitets segl

Rekruttering af nyuddannede

Nye medarbejdere finder du gennem målrettede jobopslag. Men du kan også skyde genvej gennem erhvervsprojekter, ingeniørpraktik eller studiejobs.

Færdiguddannede ingeniører fra Institut for Elektro- og Computerteknologi er eftertragtet arbejdskraft, der kan bidrage med ny viden og nye metoder inden for en given virksomheds faglige område. Der er stor efterspørgsel efter diplomingeniører eller civilingeniører med de rette kompetencer.

Hvis du ønsker at rekruttere en nyuddannet ingeniør til et specifikt job, er det bedste du kan gøre at lægge et opslag i AU Job- og Projektbank. Vores færdiguddannede ingeniører bruger løbende databasen, og erfaringerne viser os, at her ofte sker succesfulde rekrutteringsforløb.

Der er også gode muligheder for at skabe kontakt til de kommende kandidater tidligere i forløbet gennem projektsamarbejde og ingeniørpraktik og dermed være med til at give dem de rette kompetencer.

Fremtidens ingeniører

Har du overvejet at få en ingeniørpraktikant? Leder du efter en eller flere ingeniørstuderende, der har lyst til at kaste sig over et af dine udviklingsprojekter, eller står du med et studiejob til en ingeniørstuderende? Mulighederne for at møde og rekruttere ingeniørstuderende og nyuddannede ingeniører er mange.